Menu

Vizia  Consulting - Vaš poslovni servis!

office@vizia-consulting.me

O NAMA

Vizia Consulting d.o.o., Herceg Novi  je svojevrsni integralni poslovni servis koji pruža poslovnu podršku pravnim licima i preduzetnicima, bilo da se radi o privrednim subjektima ili nevladinim organizacijama, sportskim organizacijama i drugim oblicima društvano ekonomskih organizacija.

Naš poslovni tim čine stručnjaci sa potrebnim znanjima, sposobni da pruže kvalitetne usluge u svojoj oblasti poslovanja. Prepoznali smo da preduzeće napreduje ako se njeni zaposleni usavršavaju. Zbog toga je Vizia Consulting snažno opredijeljena da neprekidno ulaže u razvoj i obrazovanje svih zaposlenih.

Naša VIZIJA  je da postanemo vodeća kompanija za poslovnu podršku privrednim subjektima, uz stalno unaprjeđenje svoga poslovanja u cilju dostizanja najviših standarda pruženih uluga, zadovoljstva klijenata i zaposlenih, uz primjenu principa održivog razvoja i visoke društvene odgovornosti.

Naša MISIJA je da klijentima pružimo integralni poslovni servis - sve usluge koje čine računovodstveno-finansijski, poslovno-pravni i administrativni aspekt njihog poslovanja i to na način da je klijent u centru pažnje, prilagođavajući se njegovim potrebama, uz primjenu visokih standarda kvaliteta pružene usluge. Vizia Consulting  stoga želi da postane pouzdani oslonac svojim poslovnim partnerima, da ide u susret njihovim potrebama, pružajući im savjete i predloge i kada to oni ne traže. Klijenti veoma često ne raspolažu specifičnim znanjima koja se odnose na računovodstveni, poreski i administrativni  aspekt svog poslovanja, i nisu često svjesni svojih potreba, te očekuju od poslovne podrške da anticipira te potrebe i  blagovremeno im ponude adekvatne predloge i rješenja. Vizia Consulting je upravu tu za njih!

Sa ponosom ističemo da je ovaj posao pokrenut uz značajnu podršku Evropske unije i Vlade Crne Gore, koji su naš projekat prepoznali kao kvalitetan i vrijedan pažnje. Podrška je relizovana kroz Program EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu  i Program grantova za samozapošljavanje ZZZCG.